Museumnacht Rotterdam

Museumnacht Rotterdam De zevende Rotterdamse Museumnacht staat in het teken van Set a Light. Met dit thema betrekt Rotterdam als enige Museumnacht ook de buitenruimte bij het evenement. De bezoekers vinden hun weg door van lichtpunt naar lichtpunt langs realtime geluid, ruimtelijke projecties en spacy effecten. Wie zich liever laat leiden, kiest voor een van de Museumnachtroutes; hypermodern met een GPS-apparaat of ouderwets met een gids van vlees en bloed. Van 20-2u zijn er naast de vaste collecties en exposities vele speciale rondleidingen, workshops, performances, kleine events en andere activiteiten. Za 1 maart, Rotterdamse Museumnacht, 22-2u. Kaarten via Rotterdams Uitburo, Rotterdam store en deelnemende musea.

De zevende Rotterdamse Museumnacht staat in het teken van Set a Light. Met dit thema betrekt Rotterdam als enige Museumnacht ook de buitenruimte bij het evenement. De bezoekers vinden hun weg door van lichtpunt naar lichtpunt langs realtime geluid, ruimtelijke projecties en spacy effecten. Wie zich liever laat leiden, kiest voor een van de Museumnachtroutes; hypermodern met een GPS-apparaat of ouderwets met een gids van vlees en bloed. Van 20-2u zijn er naast de vaste collecties en exposities vele speciale rondleidingen, workshops, performances, kleine events en andere activiteiten.

Za 1 maart, Rotterdamse Museumnacht, 22-2u. Kaarten via Rotterdams Uitburo, Rotterdam store en deelnemende musea.