John Rambo IV

John Rambo IV In de herfst van zijn carrière laat Sylvester Stallone (61) nog eenmaal zien waar zijn kracht ligt. Na de sentimentele wijsheden uit deel zes van de Rocky-reeks van ruim een jaar geleden, voegt de regisseur/acteur nu een nieuw hoofdstuk, een vierde om precies te zijn, toe aan zijn Rambo-reeks. Dit personage is door de tijd niet verzacht. Rambo zwerft nog altijd als een wolf door de jungle. Wanneer missionaris Sarah niet terugkeert van een reis om bijbels, voedsel en medicijnen naar het onderdrukte Karen-volk in Birma te brengen, moet Stallone haar redden samen met een groepje nihilistische huurlingen. John Rambo. Regie: Sylvester Stallone. Met: Sylvester Stallone, Julie Benz, Graham McTavish. In: 79 bioscopen.

In de herfst van zijn carrière laat Sylvester Stallone (61) nog eenmaal zien waar zijn kracht ligt. Na de sentimentele wijsheden uit deel zes van de Rocky-reeks van ruim een jaar geleden, voegt de regisseur/acteur nu een nieuw hoofdstuk, een vierde om precies te zijn, toe aan zijn Rambo-reeks. Dit personage is door de tijd niet verzacht. Rambo zwerft nog altijd als een wolf door de jungle. Wanneer missionaris Sarah niet terugkeert van een reis om bijbels, voedsel en medicijnen naar het onderdrukte Karen-volk in Birma te brengen, moet Stallone haar redden samen met een groepje nihilistische huurlingen.

John Rambo. Regie: Sylvester Stallone. Met: Sylvester Stallone, Julie Benz, Graham McTavish. In: 79 bioscopen.