Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Skiën

Ik kan niet skiën, maar mijn skipak is oké (5)

Ik kan niet skiën, maar mijn skipak is oké (5) klik@nrc.nl „Elk jaar gaan we met een groep vriendinnen naar Zwitserland”, schrijft Marit de Koomen. „We skiën allemaal behalve Juliette, maar die heeft wel het mooiste skipak van de hele Edelweissclub.”
Ik kan niet skiën, maar mijn skipak is oké (5) klik@nrc.nl „Elk jaar gaan we met een groep vriendinnen naar Zwitserland”, schrijft Marit de Koomen. „We skiën allemaal behalve Juliette, maar die heeft wel het mooiste skipak van de hele Edelweissclub.”

„Elk jaar gaan we met een groep vriendinnen naar Zwitserland”, schrijft Marit de Koomen. „We skiën allemaal behalve Juliette, maar die heeft wel het mooiste skipak van de hele Edelweissclub.”