Homo’s bestaan niet, reuzen wel

Homo’s bestaan niet, reuzen wel Toneelgroep Amsterdam houdt zijn jaarlijkse mini-festival Tam Tam, met dit keer centraal de voorstelling Angels in America van Tony Kushner, over de aids-epidemie van de jaren tachtig. Aan de voorstelling zijn ook vijf toneelstukken door Amsterdamse scholieren verbonden. Verder komt schrijver Kushner zelf spreken. Ook houdt het gezelschap een debat over de grens van het individualisme, en een debat met de stelling ‘Homo’s bestaan niet’. Het Aids Fonds plaatst in de foyer een sekscarrousel en een Love Box. Voor de kinderen brengt de groep de voorstelling Reuzen bestaan! De ouders worden tegelijkertijd vermaakt met Posityfus. T/m 8 mrt Amsterdam, schouwburg en tournee. Inl 020-5318484 of www.toneelgroepamsterdam.nl.

Toneelgroep Amsterdam houdt zijn jaarlijkse mini-festival Tam Tam, met dit keer centraal de voorstelling Angels in America van Tony Kushner, over de aids-epidemie van de jaren tachtig. Aan de voorstelling zijn ook vijf toneelstukken door Amsterdamse scholieren verbonden. Verder komt schrijver Kushner zelf spreken. Ook houdt het gezelschap een debat over de grens van het individualisme, en een debat met de stelling ‘Homo’s bestaan niet’. Het Aids Fonds plaatst in de foyer een sekscarrousel en een Love Box. Voor de kinderen brengt de groep de voorstelling Reuzen bestaan! De ouders worden tegelijkertijd vermaakt met Posityfus.

T/m 8 mrt Amsterdam, schouwburg en tournee. Inl 020-5318484 of www.toneelgroepamsterdam.nl.