Hewitt: Wohltemperierte Klavier

Hewitt: Wohltemperierte Klavier De Canadese pianiste Angela Hewitt speelt in De Doelen in Rotterdam in twee concerten Das Wohltemperierte Klavier van Johann Sebastian Bach. Angela Hewitt verwierf internationale faam met haar opnamen van de complete klavierwerken van Bach, een project dat elf jaar in beslag nam. De twee Bachavonden van Hewitt worden vanavond voorafgegaan door een dansavond in de Grote Zaal van De Doelen, waarbij op de muziek van Franse suites en delen uit Das Wohltemperierte Klavier van Bach de solochoreografie Im goldenen Schnitt I van Gerhard Bohner wordt gedanst door Cesc Gelabert. Im goldenen Schnitt: 29 febr 20u15 Angela Hewitt: 1 en 3 maart 19u30 Jurriaanse Zaal De Doelen Rotterdam res. 010 2171717

De Canadese pianiste Angela Hewitt speelt in De Doelen in Rotterdam in twee concerten Das Wohltemperierte Klavier van Johann Sebastian Bach. Angela Hewitt verwierf internationale faam met haar opnamen van de complete klavierwerken van Bach, een project dat elf jaar in beslag nam. De twee Bachavonden van Hewitt worden vanavond voorafgegaan door een dansavond in de Grote Zaal van De Doelen, waarbij op de muziek van Franse suites en delen uit Das Wohltemperierte Klavier van Bach de solochoreografie Im goldenen Schnitt I van Gerhard Bohner wordt gedanst door Cesc Gelabert.

Im goldenen Schnitt: 29 febr 20u15 Angela Hewitt: 1 en 3 maart 19u30 Jurriaanse Zaal De Doelen Rotterdam res. 010 2171717