En verder: Op komst

En verder: Op komst De gravin van Parma In het toneelstuk De gravin van Parma treffen twee grootheden van het Nederlands toneel elkaar. Pierre Bokam en Carice van Houten spelen Casanova en een oude liefde van hem. Na Gloed en Kentering van een huwelijk bewerkt Ursul de Geer voor de derde keer een liefdesroman van Sandor Marai voor toneel. Première 1 mrt. Tournee t/m 28 juni. Inl www.impresariaatwallis.nl. Affiches Jan Bons Ter gelegenheid van de negentigjarige verjaardag van grafisch ontwerper Jan Bons (april 1918) toont de Kunsthal in Rotterdam negentig van diens affiches, die hij onder meer maakte voor toneelgroep De Appel en het IDFA. Inl 020-4400300. Foto’s van Kiyoshi Suzuki Na enkele maanden gesloten te zijn geweest, opent fotogalerie Noorderlicht aan de Akerkhof 8 maart weer de deuren. Vanaf dat moment is tot en met 27 april de fototentoonstelling ‘Soul and Soul 1969 – 1999’ te zien met werk van de Japanse fotograaf Kiyoshi Suzuki. Galerie Noorderlicht, Groningen. Inl 050 318 2227.