De Spiegelaere in Antwerpen

De Spiegelaere in Antwerpen BUITENLAND Een jaar geleden overleed fotograaf Patrick de Spiegelaere onverwacht. Hij werkte onder meer voor de kranten de Morgen en De Tijd en het opinieblad Knack. Zijn persoonlijke fotoarchief werd overgedragen aan het FotoMuseum in Antwerpen, waar nu een overzichtsexpositie van zijn indrukwekkende oeuvre te zien is. De Spiegelaeres collega bij Knack, Piet Piryns, stelde met het FotoMuseum de tentoonstelling samen uit de tienduizenden foto’s, negatieven en digitale bestanden. In het museum gaat ook Face On van start, een interactieve, multimediale expo rond het fotoportret. Retrospectieven Patrick De Spiegelaere en FACE ON, t/m 8 juni in Fotomuseum, Waalse Kaai 47, Antwerpen, Inl 0032 32429300.

Een jaar geleden overleed fotograaf Patrick de Spiegelaere onverwacht. Hij werkte onder meer voor de kranten de Morgen en De Tijd en het opinieblad Knack. Zijn persoonlijke fotoarchief werd overgedragen aan het FotoMuseum in Antwerpen, waar nu een overzichtsexpositie van zijn indrukwekkende oeuvre te zien is. De Spiegelaeres collega bij Knack, Piet Piryns, stelde met het FotoMuseum de tentoonstelling samen uit de tienduizenden foto’s, negatieven en digitale bestanden. In het museum gaat ook Face On van start, een interactieve, multimediale expo rond het fotoportret.

Retrospectieven Patrick De Spiegelaere en FACE ON, t/m 8 juni in Fotomuseum, Waalse Kaai 47, Antwerpen, Inl 0032 32429300.