Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Algemeen

1 Uit eten met IENS

Praag

Haarlem, Spekstraat 8 Telefoon (023) 551 70 20 Keuken open 11.30-16.00 uur, 18.00-22.00 uur, zo vanaf 15.00 uur, di-wo vanaf 18.00 uur, ma geslotenGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 29,50 euroCategorie: Eten, drinken & dansen

In deze trendy tent, op steenworp afstand van de Grote Markt, gaat het er ongedwongen aan toe. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond komt er na elven een dj om de stemming onder het jeugdige publiek een extra boost te geven. De originele kaart van deze jonge onderneming varieert van Frans, Italiaans tot oriëntaals eten.

Goed | Gisteren hier geluncht. De zaak ziet er mooi en strak uit. Mijn partner nam gerookte zalm op bruin brood, ik tonijnsalade op bruin brood. Het smaakte heerlijk. Eén ding: de toiletten. Het rook er onfris en dat is nog zacht uitgedrukt. (02-11-2007 O. O. te Haarlem)

Matig | Twee à drie gerechten komen volgens Praag overeen met een hoofdgerecht. Ik moet zeggen dat het er werkelijk prachtig uitziet. En het smaakt echt naar meer. Heerlijk! Alleen wel een beetje weinig. Twee gerechten p.p. blijkt niet genoeg te zijn. (08-10-2007 E. V. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl