Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Televisie

1 Nadoen

Welikefashion.com is het adres voor celebrity fashion. Vlnr: Cameron Diaz, Beyoncé, Alicia Keys (foto). Foto’s AP, AFP 2008 winner for Best Female R&B Vocal Performance Alicia Keys accepts the award at the 50th Grammy Awards in Los Angeles on February 10, 2008. AFP PHOTO/Robyn BECK
Welikefashion.com is het adres voor celebrity fashion. Vlnr: Cameron Diaz, Beyoncé, Alicia Keys (foto). Foto’s AP, AFP 2008 winner for Best Female R&B Vocal Performance Alicia Keys accepts the award at the 50th Grammy Awards in Los Angeles on February 10, 2008. AFP PHOTO/Robyn BECK AFP

Net als de sterren

www.welikefashion.com, ‘Real life’ shoppen kan sinds gisteren ook in de We Like Fashion! winkel (Van Baerlestraat 108, Amsterdam)

Wie wil niet net zo’n stoere bikerarmband als Johnny Depp, net zo’n doorgestikte Marc Jacobs-achtige tas als Sienna Miller of die sexy jumpsuit waar je Kate Moss op tv weleens in ziet. Sterren zijn ons voorbeeld. Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Welikefashion.com is het adres voor celebrity fashion. Tot voor kort heette de site ‘netalsindefilm’, maar omdat sommige klanten dachten dat je daar een Star Wars-pak kon scoren, veranderden Marianne en Barbara van Leeuwen de naam. Die twee zussen richtten eerder prijsvergelijker MiepKniep.nl op. Nederlandse celebs tellen, op Daphne Bunskoek na, niet mee. Klantenonderzoek wees uit dat er meer behoefte was aan kleding van internationale sterren. Sneu voor Carice en Halina, maar begrijpelijk voor wie ze weleens op tv ziet in hun eigen kloffie. Ook te koop: fashiontape, textielvriendelijk plakband dat strapless bovenstukjes behoedt voor afzakken. Corrigerend ondergoed, een ander vipgeheim, is er voor alle uitpuilende lichaamsdelen. (GK)