tv film

tv film Legally Blonde (Robert Luketic, 2001) Net5, 20.30-22.30u. Het domme blondje heeft in deze succeskomedie behalve blond haar ook nog eens hersens en een hart van goud. Reese Witherspoon gaat, als een immer in roze gehulde underdog en schijnbaar leeghoofd, in Harvard rechten studeren. En Reese overwint. Legally blonde 2 Year : 2003 Director : charle Herman-Wurmfeld Actor : Reese Witherspoon PHOTOS12

Legally Blonde (Robert Luketic, 2001)Net5, 20.30-22.30u.

Het domme blondje heeft in deze succeskomedie behalve blond haar ook nog eens hersens en een hart van goud. Reese Witherspoon gaat, als een immer in roze gehulde underdog en schijnbaar leeghoofd, in Harvard rechten studeren. En Reese overwint.

Working Girl (Mike Nichols, 1988)RTL8, 20.30-22.35u.

Hartverwarmende komedie waarin een moderne Assepoester het klasseverschil overbrugt. Onweerstaanbare Melanie Griffith is slimme secretaresse, met een hoofd vol grootse verwachtingen. Ze neemt met succes stiekem de plaats in (en kleding over) van haar cheffin (een heerlijk arrogante en ijskoude Sigourney Weaver) en weet een fusie tussen twee bedrijven te bedenken. Met Harrison Ford als charmante kwajongen die haar helpt, zonder te weten wie Griffith werkelijk is.

Clueless (Amy Heckerling, 1995)Net5, 22.30-00.20u.

Veelgeprezen, vlotjes op Jane Austens Emma gebaseerde tienerkomedie vertelt over een vijftienjarige, welgestelde heldin wier leven bestaat uit roddelen en koppelen. Hoofdrol van Alicia Silverstone, maar film betekende doorbraak voor Brittany Murphy, die het lelijke eendje speelt.