Overige films

Legally Blonde (Robert Luketic, 2001, VS). Het blondje heeft in deze succeskomedie behalve blond haar ook nog hersens en een hart van goud. Reese Witherspoon (Election, Pleasantville) gaat, als een immer in roze gehulde underdog, in Harvard rechten studeren. En ze overwint. Net 5, 20.30-22.30u.

Red Heat (Walter Hill, 1988, VS). Actiethriller volgens beproefde formule waarbij twee volstrekt verschillende naturen er toch in slagen samen een karwei te klaren. Russische politieman Arnold Schwarzenegger en zijn Amerikaanse collega James Belushi versus cocaïnedealer in Chicago. Veronica, 20.30-22.30u.

Clueless (Amy Heckerling, 1995, VS). Veelgeprezen, vlotjes op Janes Austens Emma gebaseerde tienerkomedie vertelt over een 15-jarige, welgestelde heldin wier leven bestaat uit roddelen en koppelen. Hoofdrol van Alicia Silverstone. Net 5, 22.30-0.20u.