Einde WK voor tafeltennisters

Einde WK voor tafeltennisters Guanghzou, 28 febr. Wang Yuegu uit Singapore(links) troost de Nederlandse Li Jie, tijdens de kwartfinale van het wereldkampioenschap tafeltennis voor landenteams. Li Jie viel uit met een enkelblessure. Toen stond Singapore al met 2-0 voor. Li Jie moest door haar blessure opgeven, waardoor Nederland met 3-0 verloor. Elena Timina verloor de openingspartij van Li Jia Wei, de nummer 8 van de wereld. Kopvrouw Li Jiao verloor daarna van Feng Tianwei. De formatie van bondscoach Pieke Franssen speelt vanaf morgen om de vijfde plaats. Foto AFP Singapore's Wang Yuegu (L) comforts the Netherland's Li Jie (R) after the latter injured her foot during their women's quarter-final match at the World Team Table Tennis Championships in Guangzhou, in China's Guangdong province on February 28, 2008. Singapore were leading their quarter-final clash with the Netherlands 2-0 when Li Jie twisted her ankle in the opening game of the crucial third match, forcing the Europeans to abandon the encounter. AFP PHOTO/TEH ENG KOON AFP