2 Goed doen

Ethisch shoppen

www.ethicsgirls.co.uk

Wil je ook zo graag een goed mens zijn, maar weet je niet zo goed wat goed is? En ben je stiekem bang dat je dan gehuld in grauwe ecokatoen door het leven moet? Ethics Girls bewijst het tegendeel en meet je een ethische lifestyle aan. Het is een shop én magazine. In de shop kan je uren online slenteren. Je koopt er eerlijke pindakaas, muziek of een spijkerbroek. En het mooie is: ze bezorgen nu ook in Nederland. Het magazine is voor een ethisch verantwoorde lifestyle. En alles, maar dan ook alles wordt er besproken. Je vindt er bijvoorbeeld een vergelijkend warenonderzoek naar ethische seksspeeltjes. Mocht je het virus te pakken krijgen, ga dan op zoek naar een green and ethical job. Ja, het woord duurzaamheid is er eigenlijk te grijs voor. Ethics Girls is dé portal voor de ethische consument. Nou ja, alleen de vrouwelijke consument. Sorry boys! (MR)