1 Uit eten met IENS

11 (Elf)

Amsterdam, Oosterdokskade 3/5Telefoon (020) 625 59 99 Keuken open 11.00-22.00 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 33 euro Categorie: Eten, drinken & dansen

Gezellige tent waar je goed een borrel kunt drinken en een hap kunt eten van een kleine kaart. Het is van behoorlijke kwaliteit. Alleen is de akoestiek niet echt optimaal, wat het heel rumoerig maakt. Boven in het voormalige TPG gebouw, op de plek waar vroeger de gymzaal en de bedrijfskantine van de postmedewerkers zaten, is het geweldig om over het IJ en de stad uit te kijken, ook als je even moet wachten op je tafeltje.

Redelijk | Ik kom hier al jaren, vooral voor de clubnights. Dit keer ging ik borrelen, zondag rond een uur of drie. En daar horen natuurlijk hapjes bij. Deze vielen best tegen. Volgende keer maar weer gewoon ’s avonds komen, dat is tot nu toe altijd een succes. (12-02-2008 I. D. te Amsterdam)

Goed | Afgelopen vrijdag bij 11 gegeten met z’n tweeën. Ik vond het goed. Heerlijk gegeten! Originele kaart. Ruime keuze aan vegetarische gerechten. Bediening is prettig ongedwongen, maar alles loopt op rolletjes. (27-01-2008 J. B. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl