tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Netwerk Ned.2, 20.20-20.50u. Terwijl Nederland al weken in de ban is van de film van Geert Wilders, werkt de PVV- fractie in de luwte in de Tweede Kamer. Ruim een jaar zijn ze nu bezig en ze beginnen op te vallen in de politieke discussies. Verslaggever Wilfred Scholten volgde Fleur Agema, Dion Graus en Barry Madlener. Nederland, Den Haag, 22 januari 2008, Fleur Agema, kamerlid PVV / Partij voor de vrijheid / tweede Kamer vragenuurtje dinsdag foto; Peter Hilz Hilz, Peter

NetwerkNed.2, 20.20-20.50u.

Terwijl Nederland al weken in de ban is van de film van Geert Wilders, werkt de PVV- fractie in de luwte in de Tweede Kamer. Ruim een jaar zijn ze nu bezig en ze beginnen op te vallen in de politieke discussies. Verslaggever Wilfred Scholten volgde Fleur Agema, Dion Graus en Barry Madlener.