Overige films

Bewitched (Nora Ephron, 2005, VS). Komedie naar gelijknamige tv-serie uit de jaren 60. Uitgerangeerde Hollywood-ster Will Ferrell en heuse heks Nicole Kidman spelen in tv-serie over een aardige heks. Vele misverstanden en dubbele bodems. RTL5, 20.30-22.25u.

The Rock (Michael Bay, 1996, VS). High budget-actiethriller ondermijnt zichzelf met droogkomische grollen. Medische-wapensexpert Nicolas Cage en ontsnappingstalent Sean Connery moeten doordringen tot gevangeniseiland Alcatraz om enkele gifgasraketten uit te schakelen die San Francisco bedreigen. BBC1, 22.00-0.55u.

Primary Colors (Mike Nichols, 1998, VS). Campagneseks, donuts, idealisme en ontgoocheling zijn de voornaamste bestanddelen van deze politieke satire. John Travolta zit als opportunistische presidentskandidaat angstwekkend dicht op de huid van Bill Clinton. BBC1, 0.55-3.10u.