Mini-keyboard op schoot

Dinovo Mini keyboard

Waar heb je nou een toetsenbord voor nodig in de huiskamer? De echte couch potatoe hoeft daar niet lang over na te denken. Bijvoorbeeld om snel een webadres in te voeren als je aan het surfen bent op je PlayStation 3, of wilt typen tijdens een verhitte chatsessie op de Xbox 360. En er is een grote groep mensen die een mediacenter onder de televisie heeft staan : dan is een toetsenbord redelijk onmisbaar, alleen al om in te loggen.

Rond deze tijd zou het mini-keyboard in de winkel moeten liggen dat Logitech speciaal ontwikkelde voor bankzitters. Het Dinovo Mini keyboard is klein en heeft verlichte letters. De toetsaanslagen worden via Bluetooth naar de usb-ontvanger gestuurd en de batterij gaat ruim een maand mee, belooft de fabrikant. Met het dekseltje dicht is het ding amper negen centimeter breed; zowaar een sierlijke verschijning.

Marc Hijink

Adviesprijs 150 dollar, meer accessoires op nrc.nl/hebben