Logitech mini-toetsenbord voor de huiskamer

Waar heb je nou een toetsenbord voor nodig in de huiskamer? De echte couch potatoe hoeft daar niet lang over na te denken. Bijvoorbeeld om snel een webadres in te voeren als je aan het surfen bent op je PlayStation 3, of wilt typen tijdens een verhitte chatsessie op de Xbox 360. En er is

logitech_dinovo_mini_keyboard.jpgWaar heb je nou een toetsenbord voor nodig in de huiskamer? De echte couch potatoe hoeft daar niet lang over na te denken. Bijvoorbeeld om snel een webadres in te voeren als je aan het surfen bent op je PlayStation 3, of wilt typen tijdens een verhitte chatsessie op de Xbox 360. En er is een behoorlijk aantal mensen met een mediacenter pc onder de televisie dan is een toetsenbord redelijk onmisbaar, al was het maar om in te loggen.

Rond deze tijd ligt het mini-keyboard in de winkel dat Logitech speciaal ontwikkelde voor bankzitters. Het Dinovo Mini keyboard is handzaam en heeft verlichte letters en een Clickpad dat als muisaanslag dient. De toetsaanslagen worden via Bluetooth naar de usb-ontvanger gestuurd en de batterij gaat ruim een maand mee, belooft de fabrikant. Met het dekseltje dicht is het ding amper negen centimeter breed; zowaar een sierlijke verschijning. De prijs: 150 euro. Hmm, daar koop je ook een handvol grote draadloze desktops voor…