1 Uit eten met IENS

Wox

Den Haag, Buitenhof 36Telefoon (070) 365 37 54 Keuken open 12.00-15.00 uur, 18.00-21.30 uur, di en za geen lunch, zo-ma geslotenGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 40,00 euroCategorie: Eten, drinken & dansen

Wil je een avond bijzonder én lekker uit eten, ga dan naar deze hippe tent. Wil je echter als gast centraal staan en niet dat een formule de hoofdrol speelt, zoek dan verder. Op deze plek wil je gezien worden, maar dan niet op de bovenste verdieping, waar de tafeltjes te opgepropt staan. Na tienen gaat de volumeknop omhoog en wordt er zelfs gedanst.

Redelijk | Wox is heel redelijk wat betreft de kaart – alhoewel wat overpriced – en de bediening (licht arrogant). (26-01-2008 R. H. te Utrecht)

Uitstekend | Afgelopen vrijdag hebben wij hier heerlijk geluncht! Het eten was wederom tongstrelend en de bediening aardig, attent en geduldig. De prijzen zijn wat hoog maar ook dat valt wel weer mee. Eendenlever is bijvoorbeeld bijna 30 euro, maar dat eet je samen dus dan is het 15 euro p.p en dat vind ik best meevallen voor een heerlijk voorgerecht. (15-01-2008 E. van den B. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl