3 spelen

Begrafenisondernemertje spelen

Funeral Quest

http://filesponge.net

Internetverslaafden met morbide trekjes: opgepast! Dit spel is het antwoord op je (geheime) verlangen een begrafenisondernemer te zijn, zonder dat je met echte dode mensen te maken krijgt. Je schrijft je in via de website en geeft je onderneming een naam – het liefst een met het woord ‘corpse’ er in. En daar zit je dan, in je werkkamer, te wachten op klanten. Die kan je aardig of onbeschoft behandelen, net waar je zin in hebt. Breng ook eens een bezoekje aan de kerk, café, of – wat maakt het ook uit – begraafplaats. Het leuke van dit spel is dat elke locatie verschillende mogelijkheden biedt, waardoor het heel dynamisch is. Funeral Quest is een tournament, wat betekent dat er meerdere spelers zijn. Het spel duurt 30 dagen, maar je kan ook halverwege binnenvallen. De beurten van de dagen die je gemist hebt, krijg je dan in een keer. (MK)

Met bijdragen van Eppo König, Malin Kox en Irene de Vette