2 lunchen

Fototrommel

www.photolunchboxes.com, 16,75 euro (plastic) of 23,50 euro (metaal), exclusief verzendkosten

Iedere dag eigen boterhammen mee is gezond en goedkoop, maar soms ook wel saai. Je gebruikt dus eens wat spannender broodbeleg dan pindakaas, of leukt de ham op met pesto en rucola. Maar het oog wil ook wat. Met unieke fototrommeltjes word je heel vrolijk van je dagelijkse lunchpakketje. En de sandwiches worden zo ook niet geplet. Stuur een foto, eigen kunstwerk of een ander plaatje, van minimaal 600 bij 400 pixels. Na ongeveer twee weken krijg je de trommel thuis gestuurd. De metalen versie heeft een afbeelding aan onder- en bovenkant (zo’n 18 bij 16 cm) en de plastic (blauw of rood) alleen een plaatje aan de bovenkant. Leuk als cadeautje, bijvoorbeeld met een plaatje van degene die altijd liefdevol de boterhammen smeert. (IdV)