1 uit eten met iens

De Loft

Rotterdam, Van Vollenhovenstraat 15- CTelefoon (010) 241 75 06Keuken open 17.00-11.30 uurGemiddelde prijs drie gangen à la carte 30,00 euroCategorie: Eten, drinken & dansen

Eerst loungen en dan dineren of eerst dineren en dan loungen? In De Loft in Rotterdam, een hippe tent met lekkere muziek, kan het allebei. Het eten is wel lekker; de cocktails daarentegen zijn waauwww! En de kleine hapjes als kipsaté teriyaki en dimsum, die prima bij een cocktail passen, zijn goed. Maar helaas, meerdere mensen schreven dat de bediening niet optimaal is.

Redelijk | Het eten was prima, maar we moesten wel lang wachten op het brood vooraf. Hoofdgerechten vielen bij iedereen in de smaak, vooral de tonijn. Echt een mooi stuk en zeker twee ons. Lamsrolletjes met parmaham en salie waren een beetje te gaar en daardoor stug om te snijden. Verder prima avond gehad. (12-09-2007 N. v.d. A. te Rotterdam)

Goed | Zaterdag zijn we hier een hapje gaan eten. Het eten was prima, het duurde alleen een beetje lang. De bediening kwam redelijk onervaren over. Mooie zaak. (21-08-2007 N. E. te Schiedam)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl