Twee kinderen dood gevonden

In een woning aan de Jakobijnberg in Roosendaal zijn gistermiddag twee overleden kinderen gevonden. Volgens een politiewoordvoerder gaat het vermoedelijk om een meisje van zes en een jongen van vier jaar. De politie gaat uit van een misdrijf en sluit een drama in de familie- of relationele sfeer niet uit. Volgens de woordvoerder zou gisteravond mogelijk nog een arrestatie volgen. Over de identiteit van de ouders wil de politie niets kwijt. Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet. De technische recherche verrichtte gisteren in de vrijstaande woning een sporenonderzoek, dat de hele zondagavond zou duren. Ook komt er een buurtonderzoek. De politiewoordvoerder wilde niet zeggen wie de kinderen heeft aangetroffen of hoe ze zijn gestorven. Het huis staat aan de rand van Roosendaal. Het werd gistermiddag omgeven door een scherm. De straat was afgezet. (ANP)