2 Inschrijven

350 m. op hakken Foto Rien Zilvold amsterdam stiletto run foto rien zilvold Zilvold, Rien

Glamour Stiletto Run

www.glamour.nl

Dit jaar vindt de derde editie van de Stiletto Run plaats op 6 maart. Je kunt je nog inschrijven t/m 27 februari. Nieuw zijn de voorrondes: de 25 vrouwen die ’s ochtends in Groningen, Antwerpen, Arnhem, Rotterdam en Haarlem het snelst zijn, worden per limousine naar Amsterdam vervoerd om daar om 14.00 uur de finale te rennen. Degene die als eerste haar hakken over de finishlijn zet, wint 10.000 euro shopping money, uit te geven in de P.C. Hooftstraat. De best geklede deelneemster wint een jurk van ontwerper Daryl van Wouw en wie de mooiste stiletto’s draagt, wint twaalf paar schoenen bij Sacha Shoes. En dan nu de regels:

women only

je bent minimaal 18 jaar

de hakken zijn min. 9 cm hoog en max. 1,5 cm breed (géén tape)

tijdens de run heb je editie 3 van het blad Glamour in je hand. (ML)