1 UIT ETEN MET IENS

De Twee Heeren

Maastricht, Platielstraat 17/19Telefoon (043) 326 22 88 Keuken open 11.00-21.30 uur, vrijdag en zaterdag tot 21.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 12,50 euroCategorie: Eten, drinken & dansen

Schattig allround eetcafé, waar de barkrukken nog stammen uit vroeger tijden. Opgeruimde nette bar, de keuken biedt een gevarieerd menu en speelt op safe. De bediening is vriendelijk en het eten is erg goed voor een eetcafé. Voor een goed bord met eten en een gezellige ongedwongen sfeer is De Twee Heeren beslist een aanrader. Voor student en vegetariër een plaats bij uitstek.

Uitstekend | Ik heb hier vorige week met twee collegaatjes de o zo heerlijke cheeseburger gegeten. We hadden weinig tijd en dat was geen probleem; na tien minuten stond het eten voor onze neus. Bediening was ook leuk en correct. (22-01-2008 A. N. te Maastricht)

Redelijk | Prima eetcafé. Ik had een broodje hamburger en kip besteld en daar was geheel niets op aan te merken. Redelijke vlotte service. Minpuntje: je moet er niet te laat gaan eten, want na 21.30 uur gaan de tafeltjes aan de kant voor het dansvolk. (26-11-2007 V. C. te Maastricht)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl