Verplichte figuren

Verplichte figuren OP KOMST Waarom ga je naar Mexico als je vrouw dood wil? Waarom hunkert een man in een midlifecrisis naar een vrouw in een konijnenpak? De muzikale romantische komedie Verplichte figuren heeft zp’n zeven verhaallijnen die elkaar steeds even raken, over alledaagse types op zoek naar liefde of een andere vervulling. Alex Klaassen en Ellen Pieters schitteren in een aantal dubbelrollen: de homoseksuele tapijtverkoper, de heteroseksuele veertiger die vreemdgaat, het gevaarlijke Down-kind, de racistische bejaarde, de zelfhulpboekenschrijfster. Tussen al die typetjes speelt Jelka van Houten een mooi eenzaam meisje dat op getrouwde mannen valt. Première: 29 februari Amsterdam. Tournee t/m 6 juni. Info 020-6164004 of www.humstu.nl.

Waarom ga je naar Mexico als je vrouw dood wil? Waarom hunkert een man in een midlifecrisis naar een vrouw in een konijnenpak? De muzikale romantische komedie Verplichte figuren heeft zp’n zeven verhaallijnen die elkaar steeds even raken, over alledaagse types op zoek naar liefde of een andere vervulling. Alex Klaassen en Ellen Pieters schitteren in een aantal dubbelrollen: de homoseksuele tapijtverkoper, de heteroseksuele veertiger die vreemdgaat, het gevaarlijke Down-kind, de racistische bejaarde, de zelfhulpboekenschrijfster. Tussen al die typetjes speelt Jelka van Houten een mooi eenzaam meisje dat op getrouwde mannen valt.

Première: 29 februari Amsterdam. Tournee t/m 6 juni. Info 020-6164004 of www.humstu.nl.