tv film

tv film A Civil Action (Steven Zaillian, 1998) Net5, 20.30-22.45u. De meeste rechtbankfilms eindigen bij de uitspraak met hoofdschudden en juichen en (meestal) een verdiende winnaar. Deze film gaat niet over winnen. In een milieuschandaal staan John Travolta en Robert Duvall als advocaten tegenover elkaar. A Civil Action Year: 1998 Director: Steven Zaillian John Travolta PHOTOS12

A Civil Action(Steven Zaillian, 1998)Net5, 20.30-22.45u.

De meeste rechtbankfilms eindigen bij de uitspraak met hoofdschudden en juichen en (meestal) een verdiende winnaar. Deze film gaat niet over winnen. In een milieuschandaal staan John Travolta en Robert Duvall als advocaten tegenover elkaar.

Mar adentro (Alejandro Aménabar, 2004)Ned.2, 22.50-00.55u

In twee uur omspant regisseur Aménabar het leven van Ramón Sampredo, die na een ongelukkige duik invalide werd en streed voor een menswaardig einde. Film richt zich op de relatie met zijn schoonzuster, een advocate en een eenvoudige vrouw uit het dorp.