tv en andere aanraders

Het eilandComedy Central, 22.55-23.45u.

De uitermate geestige Belgische serie gaat over het kantoorleven van Michel, Frankie, Guido en Alain, hun bazen en de collega’s aan de andere tot eilanden tegen elkaar geschoven bureaus. Realistischer dan Debiteuren, Crediteuren, maar minder genadeloos dan The office.

Keyzer & De Boer AdvocatenZondag, Ned. 2, 20.15-21.05 uur

De serie Keyzer & De Boer Advocaten begint zondagavond aan het derde seizoen. De serie gaat over een advocatenkantoor, de nieuwe reeks begint met de aflevering Klokkenluider. Volgens de KRO en NCRV komt in het nieuwe seizoen „nog meer nadruk te liggen op actuele thema’s en maatschappelijk relevante cases”. De hoofdrollen worden gespeeld door Bram van der Vlugt, Henriëtte Tol, Porgy Franssen, Roos Ouwehand, Daan Schuurmans en Hans Kesting.

Inside out BBC1, 20.30-20.57u.

In 1956 formeerde John Lennon zijn eerste band: the Quarrymen. Ze speelden skiffle: muziek op akoestische gitaren en wasborden. In de loop der jaren kwam er steeds een bandlid bij dat bleef: McCartney, Harrison en Starr. In 2007 kwamen de bandleden van het eerste uur in New York samen.