Schilderen uit voorleesboeken

Schilderen uit voorleesboeken In de voorjaarsvakantie komt Patrick Martens, bekend van ZOOP 27 februari voorlezen in het dick bruna huis in het Centraal Museum. Dit is een activiteit voor de allerkleinsten (3-6 jaar). Daarna is er een schilderworkshop. Ook het atelier in het dick bruna huis is elke dag open van 10-16u30 en vanaf 12u is er iemand met kleur- en knipplaten van nijntje. Voor de expositie BEELDBOX maakte Harmke Koning een installatie met tv- en speelboxen, waar animatiefilms getoond worden. Kruip en speel in de video-installatie en maak daarna tijdens de workshop (23, 24 febr en 1,2 maart) je eigen fantasiefiguur. Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Res: rondleidingen@centraalmuseum.nl of 030-2362393 WFA16T:DICK BRUNA NIJNTJE:AMSTERDAM;10JAN2008- Foto Dick Bruna. Tijdens deze Kick-off geeft Dick Bruna samen met zijn creatie Nijntje, Cathy Spierenburg (netmanager Z@ppeling) en Aagje van Hekeren (directeur Stichting Biblionef), het startsein voor een unieke inzamelingsactie om ontwikkelingslanden te voorzien van kinderbibliotheken. Dick Bruna zal de door Cap Gemini ontworpen, interactieve website voor peuters en kleuters lanceren. Dit alles vindt plaats in jeugdtheater de Krakeling in Amsterdam. WFA/wc/str. Rein van Zanen WFA WFA

In de voorjaarsvakantie komt Patrick Martens, bekend van ZOOP 27 februari voorlezen in het dick bruna huis in het Centraal Museum. Dit is een activiteit voor de allerkleinsten (3-6 jaar). Daarna is er een schilderworkshop. Ook het atelier in het dick bruna huis is elke dag open van 10-16u30 en vanaf 12u is er iemand met kleur- en knipplaten van nijntje. Voor de expositie BEELDBOX maakte Harmke Koning een installatie met tv- en speelboxen, waar animatiefilms getoond worden. Kruip en speel in de video-installatie en maak daarna tijdens de workshop (23, 24 febr en 1,2 maart) je eigen fantasiefiguur.

Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht. Res: rondleidingen@centraalmuseum.nl of 030-2362393