Pinokkio-musical met lange neus

Pinokkio-musical met lange neus Acht jaar geleden stond de familiemusical Pinokkio al even in een paar Nederlandse theaters, maar pas nu komt hier een tournee op groot formaat. De show over het tot leven komende houten kereltje met de lange liegneus is gefabriceerd door de Vlaamse productiemaatschappij Studio 100, die veel kinder-tv maakt en ook de meidengroep K3 exploiteert. Geen wonder dus dat Kristel Verbeke, die Nina de ballerina speelt, een van de K3-sterren is. Ook het nieuwe talent Anne Delien (Pinokkio zelf) is Vlaams. Maar de rol van Grimaldini wordt ditmaal vertolkt door Bill van Dijk. En ook verder doen er tijdens deze Nederlandse tournee heel wat Nederlanders mee. Tournee t/m 28 april. Inl www.studio100fan.eu

Acht jaar geleden stond de familiemusical Pinokkio al even in een paar Nederlandse theaters, maar pas nu komt hier een tournee op groot formaat. De show over het tot leven komende houten kereltje met de lange liegneus is gefabriceerd door de Vlaamse productiemaatschappij Studio 100, die veel kinder-tv maakt en ook de meidengroep K3 exploiteert. Geen wonder dus dat Kristel Verbeke, die Nina de ballerina speelt, een van de K3-sterren is. Ook het nieuwe talent Anne Delien (Pinokkio zelf) is Vlaams. Maar de rol van Grimaldini wordt ditmaal vertolkt door Bill van Dijk. En ook verder doen er tijdens deze Nederlandse tournee heel wat Nederlanders mee.

Tournee t/m 28 april. Inl www.studio100fan.eu