Pake en Beppe helpen

Pake en Beppe helpen Kinderen en hun (groot)ouders kunnen t/m 29 februari bij 36 musea en archieven in Friesland van alles beleven in het kader van ‘Help pake en beppe de vakantie door’. In Leeuwarden doen acht culturele instellingen mee aan deze activiteitenweek. Op vertoon van pake en beppe hebben kinderen gratis toegang. De meeste activiteiten zijn gratis, soms wordt een kleine vergoeding gevraagd. In de Leeuwarder musea en archieven is van alles te doen, bijvoorbeeld kleien, kleuren en speurtochten doen, maar ook het pimpen van eigen kleding, het afwegen van snoep of op film zien wat pake en beppe vroeger op school uitspookten. Van 26 t/m 28 febr. Diverse plaatsen in Leeuwarden. Inl www.helppakedevakantiedoor.nl

Kinderen en hun (groot)ouders kunnen t/m 29 februari bij 36 musea en archieven in Friesland van alles beleven in het kader van ‘Help pake en beppe de vakantie door’. In Leeuwarden doen acht culturele instellingen mee aan deze activiteitenweek. Op vertoon van pake en beppe hebben kinderen gratis toegang. De meeste activiteiten zijn gratis, soms wordt een kleine vergoeding gevraagd. In de Leeuwarder musea en archieven is van alles te doen, bijvoorbeeld kleien, kleuren en speurtochten doen, maar ook het pimpen van eigen kleding, het afwegen van snoep of op film zien wat pake en beppe vroeger op school uitspookten.

Van 26 t/m 28 febr. Diverse plaatsen in Leeuwarden. Inl www.helppakedevakantiedoor.nl