Helleborus

Helleborus Aanstaande zaterdag en zondag, 23 en 24 februari zijn van 10-17u de vele bloeiende Helleborus planten te bewonderen bij kwekerij Bastin. Er zijn, zeldzame en prachtige dubbelbloemige Helleborus orientalis, zuiver gele en abrikoos kleurige en de mooie grote nigercors en sternii cultivars zoals ‘Boughton Beauty’ ‘Silver Moon’, ‘Pink Beauty’ en ‘Green Corsican’ en er is de elfachtige Helleborus torquatus ‘Partydress’ alles met de hand bestoven en geslecteerd. De Helleborus is een betrouwbare en sterke winterbloeier die voorkomt vanaf Tibet tot in Noorwegen met een hoogtepunt op de Balkan. 23 & 24 febr Helleborus. Kwekerij Bastin, Nieuwenhuysstraat 29, 6336XV Aalbeek / Hulsberg. Inl 045-5231475 & www.bastin.nl/

Aanstaande zaterdag en zondag, 23 en 24 februari zijn van 10-17u de vele bloeiende Helleborus planten te bewonderen bij kwekerij Bastin. Er zijn, zeldzame en prachtige dubbelbloemige Helleborus orientalis, zuiver gele en abrikoos kleurige en de mooie grote nigercors en sternii cultivars zoals ‘Boughton Beauty’ ‘Silver Moon’, ‘Pink Beauty’ en ‘Green Corsican’ en er is de elfachtige Helleborus torquatus ‘Partydress’ alles met de hand bestoven en geslecteerd. De Helleborus is een betrouwbare en sterke winterbloeier die voorkomt vanaf Tibet tot in Noorwegen met een hoogtepunt op de Balkan.

23 & 24 febr Helleborus. Kwekerij Bastin, Nieuwenhuysstraat 29, 6336XV Aalbeek / Hulsberg. Inl 045-5231475 & www.bastin.nl/