Fransje Killaars

Fransje Killaars De sculpturen van Fransje Killaars houden het midden tussen beeldende kunst, architectuur, textiel en de betekenis van kleding. Recent verschenen in haar werk steeds vaker gesluierde menselijke gestaltes, door haar Figures genoemd. In Galerie de Expeditie voegt zij een nieuw element toe: die van de basisprincipes van het bouwen. De Figures verschijnen in constructies, die nu eens een model lijken voor een groot werk, dan weer op menselijke schaal werkelijk voor je staan. Haar kunst brengt meerdere werelden samen en kan op diverse manieren geassocieerd worden. Fransje Killaars t/m 29 maart in Galerie de Expeditie, Leliegracht 47, Amsterdam. Wo t/m vr 11-18u, za 14-18u Inl 020-6204758 en www.de-expeditie.com

De sculpturen van Fransje Killaars houden het midden tussen beeldende kunst, architectuur, textiel en de betekenis van kleding. Recent verschenen in haar werk steeds vaker gesluierde menselijke gestaltes, door haar Figures genoemd. In Galerie de Expeditie voegt zij een nieuw element toe: die van de basisprincipes van het bouwen. De Figures verschijnen in constructies, die nu eens een model lijken voor een groot werk, dan weer op menselijke schaal werkelijk voor je staan. Haar kunst brengt meerdere werelden samen en kan op diverse manieren geassocieerd worden.

Fransje Killaars t/m 29 maart in Galerie de Expeditie, Leliegracht 47, Amsterdam. Wo t/m vr 11-18u, za 14-18u Inl 020-6204758 en www.de-expeditie.com