Frankenstein d’Electrique

Frankenstein d’Electrique Schrijver Ko van den Bosch veranderde Mary Shelley’s horrorklassieker in een modern griezelverhaal. Van den Bosch speelt zelf Frankenstein, een wetenschapper die zelf een mens bouwt. Die nieuwe mens blijkt echter nogal een wildebras. Gedesillusioneerd staart de doctor naar de groeiende chaos. Zijn grootste fout: hij vergat liefde in zijn schepping te stoppen. Samen met regisseur Ola Mafaalani illustreert Van den Bosch de mythe met krachtige, prachtige beelden. Lichamen worden tegen de grond gekwakt of smijten zichzelf in een hoek, het monster danst met een vermoord meisje. Op een ongewone manier weet Frankenstein! ook te ontroeren. Tournee t/m 15/5. Info 020-6164004 of www.humstu.nl.

Schrijver Ko van den Bosch veranderde Mary Shelley’s horrorklassieker in een modern griezelverhaal. Van den Bosch speelt zelf Frankenstein, een wetenschapper die zelf een mens bouwt. Die nieuwe mens blijkt echter nogal een wildebras. Gedesillusioneerd staart de doctor naar de groeiende chaos. Zijn grootste fout: hij vergat liefde in zijn schepping te stoppen. Samen met regisseur Ola Mafaalani illustreert Van den Bosch de mythe met krachtige, prachtige beelden. Lichamen worden tegen de grond gekwakt of smijten zichzelf in een hoek, het monster danst met een vermoord meisje. Op een ongewone manier weet Frankenstein! ook te ontroeren.

Tournee t/m 15/5. Info 020-6164004 of www.humstu.nl.