Een Weense week in Amsterdam

Een Weense week in Amsterdam Het hoogtepunt van het Donau-seizoen in het Amsterdamse Concertgebouw is de Weense week. De Wiener Philharmoniker spelen onder leiding van Peter Schneider Mozarts opera Cosí fan tutte met Angelika Kirchschlager als Dorabella. Een dag later worden ze gedirigeerd door Valery Gergjev in muziek van Berlioz en Tsjaikovski. Verder zijn er zes concerten met kamermuziek, onder anderen met het Hagen Quartet,Salzburger Streich, leden van de Wiener Philharmoniker, slagwerker Martin Grubinger en tenor Christoph Prégardien. Wiener Woche: 21 t/m 27 febr Concertgebouw Amsterdam. Inl.: www.concertgebouw.nl Res.: 020 6718345. 28 febr ook in Vredenburg Leidsche Rijn, Utrecht.

Het hoogtepunt van het Donau-seizoen in het Amsterdamse Concertgebouw is de Weense week. De Wiener Philharmoniker spelen onder leiding van Peter Schneider Mozarts opera Cosí fan tutte met Angelika Kirchschlager als Dorabella. Een dag later worden ze gedirigeerd door Valery Gergjev in muziek van Berlioz en Tsjaikovski. Verder zijn er zes concerten met kamermuziek, onder anderen met het Hagen Quartet,Salzburger Streich, leden van de Wiener Philharmoniker, slagwerker Martin Grubinger en tenor Christoph Prégardien.

Wiener Woche: 21 t/m 27 febr Concertgebouw Amsterdam. Inl.: www.concertgebouw.nl Res.: 020 6718345. 28 febr ook in Vredenburg Leidsche Rijn, Utrecht.