Coole kikker worden

Coole kikker worden Dierentuin Artis is op zoek naar coole kikkers. T/m 2 maart is er de expositie over amfibieën in het Aquarium met de Pipapad die doet alsof hij een blaadje is, of de felgekleurde pijlgifkikkers. In het Geologisch Museum leren kinderen van alles over de kikkerevolutie en in de voorleeshoek worden sprookjes en andere spannende verhalen verteld. Bijzondere gast in de tuin is Kikker van Max Velthuijs die speciaal naar Artis is gekomen om zijn koudbloedige vriendjes een warm hart toe te dragen en misschien wil hij wel met een kind op de foto. Wie meedoet met een speurtocht kan een mooie prijs winnen: een overnachting in Artis. Coole kikkers in Artis. Amsterdam 23 febr t/m 2 mrt. Dag 9-17u. Inl www.artis.nl

Dierentuin Artis is op zoek naar coole kikkers. T/m 2 maart is er de expositie over amfibieën in het Aquarium met de Pipapad die doet alsof hij een blaadje is, of de felgekleurde pijlgifkikkers. In het Geologisch Museum leren kinderen van alles over de kikkerevolutie en in de voorleeshoek worden sprookjes en andere spannende verhalen verteld. Bijzondere gast in de tuin is Kikker van Max Velthuijs die speciaal naar Artis is gekomen om zijn koudbloedige vriendjes een warm hart toe te dragen en misschien wil hij wel met een kind op de foto. Wie meedoet met een speurtocht kan een mooie prijs winnen: een overnachting in Artis.

Coole kikkers in Artis. Amsterdam 23 febr t/m 2 mrt. Dag 9-17u. Inl www.artis.nl