Afzwemmen

Afzwemmen Ik ben Bess en ik heb mijn A-diplooma zaterdag gehaald. 15 feebruuaarie proef gezwommen, 16 feebruuaarie gehaald. Ik moest met kleren aan een baan en mijn moeder mocht ook mee zwemen. Ook met kleren aan. Ik had een korten rozen broek aan en een ligt blau tiesjurt aan. En mijn moeder had een mantelpakje met heele hoogen hakken. Mijn zus Lulu heeft footoos gemaakt en een footoo is voor juulie. Zwemverslag van Bess Linders, 6 jaar, uit Rotterdam Linders, Lulu

Ik ben Bess en ik heb mijn A-diplooma zaterdag gehaald. 15 feebruuaarie proef gezwommen, 16 feebruuaarie gehaald. Ik moest met kleren aan een baan en mijn moeder mocht ook mee zwemen. Ook met kleren aan. Ik had een korten rozen broek aan en een ligt blau tiesjurt aan. En mijn moeder had een mantelpakje met heele hoogen hakken. Mijn zus Lulu heeft footoos gemaakt en een footoo is voor juulie.

Zwemverslag van Bess Linders, 6 jaar, uit Rotterdam