4 MUZIEKTHEATER

4 MUZIEKTHEATER Urban Myth: Echte Liefde? Haarlem: Toneelschuur. Vrijdag & zaterdag 20.00u. Inl/res: 023-5173910 & www.urbanmyth.nl Echte liefde? is een muziektheatervoorstelling met opnieuw vertaalde liefdessonnetten van William Shakespeare door onder anderen Huub van der Lubbe, Spinvis en Freek de Jonge. Theatermaker Jörgen Tjon A Fong liet zich voor de voorstelling inspireren door de liefdesonnetten en de roman Liefde duurt drie jaar van de Franse schrijver Frederic Beigbeder, een verhaal over het feit dat liefde van nu slechts drie jaar standhoudt.

Urban Myth: Echte Liefde?

Haarlem: Toneelschuur. Vrijdag & zaterdag 20.00u. Inl/res: 023-5173910 & www.urbanmyth.nl

Echte liefde? is een muziektheatervoorstelling met opnieuw vertaalde liefdessonnetten van William Shakespeare door onder anderen Huub van der Lubbe, Spinvis en Freek de Jonge. Theatermaker Jörgen Tjon A Fong liet zich voor de voorstelling inspireren door de liefdesonnetten en de roman Liefde duurt drie jaar van de Franse schrijver Frederic Beigbeder, een verhaal over het feit dat liefde van nu slechts drie jaar standhoudt.