1 uit eten met iens

Sabai Sabai

Leiden, Noordeinde 27Telefoon (071) 513 19 14Keuken open 17.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 25,00 euroCategorie: Uit eten zonder poespas

De grote stenen tafels bij deze Thai doen denken aan grafzerken, maar zitten desondanks erg gezellig. De kleine zaak is goed ingedeeld, je zit niet op elkaars lip. Wel is het er snel vol en rumoerig. Gerechten smaken voortreffelijk: vers, pittig, met veel basilicum, kousenband en aubergine. Aanraders: gefrituurde krabhapje en roodbaars in koenjitsaus.

Goed | De inrichting is knus maar kan beter. De bediening is correct en vriendelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Een aanrader voor lekker Thais eten in Leiden. (04-01-2008 S. D. te Vijfhuizen)

Uitstekend | De noedelsoepen zijn heerlijk kruidig en de curry’s uitstekend. Dilemma: neem je dat supergerecht van vorig bezoek of probeer je wat nieuws? In traditionele Thaise kledij (voor zover ik weet) geklede bediening is vlot maar wat afstandelijk. (29-11-2007 E. K. te Leiden)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl