tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Andere tijden Ned.2, 20.55-22.00u. Naar aanleiding van het verschijnen van de officiële biografie over oud-premier Joop den Uyl een extra lange uitzending van Andere Tijden. Over de dromer en de drammer Den Uyl. Over zijn idealen en zijn wapenfeiten. Aan het woord komen oud-politici, maar ook zijn kinderen. Drs. J.M.( Joop) den Uyl (1919-1987) oud-minister-president van Nederland arriveert op de luchthaven van Peking van de Volksrepubliek China voor een privŽ bezoek van 2 weken en poseert naast een standbeeld van Voorzitter Mao. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C== Bejing,Peking ,China 1979 Mentzel, Vincent

Andere tijdenNed.2, 20.55-22.00u.

Naar aanleiding van het verschijnen van de officiële biografie over oud-premier Joop den Uyl een extra lange uitzending van Andere Tijden. Over de dromer en de drammer Den Uyl. Over zijn idealen en zijn wapenfeiten. Aan het woord komen oud-politici, maar ook zijn kinderen.

Nova College TourNed.3, 20.25-21.05u.

Oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Madeleine Albright is te gast. Albright was minister onder Bill Clinton en voert nu campagne voor Hillary. Onder leiding van Twan Huys krijgen studenten in de aula van de UvA in Amsterdam de gelegenheid om met haar te praten.