Stroomkabels in China gerepareerd

Stroomkabels in China gerepareerd Pingxiang, 21 febr. Monteurs repareren een hoogspanningsmast in de Chinese provincie Jangxi. Door het extreme winterweer dat China de afgelopen weken heeft geteisterd, zaten vele miljoenen mensen zonder stroom. De regionale elektriciteitsmaatschappij zegt inmiddels de hoofdverbindingen met de laatste van de negentig getroffen districten te hebben hersteld. Dat wil overigens niet zeggen dat alle getroffen huishoudens in die gebieden weer over stroom beschikken. Hoeveel nog zonder zitten is onbekend. Foto Reuters Labourers repair an electrical pylon which was damaged during snowfall on the outskirts of Pingxiang, Jiangxi province, February 20, 2008. China Southern Grid Corp said it had restored grid connections to the last of 90 counties that had been cut off during severe winter storms since last month. Picture taken February 20, 2008. REUTERS/Stringer (CHINA) CHINA OUT REUTERS