4 Versieren

De opleuk helmhoes

Helmet Dress

www.helmetdress.nl, te koop voor 19,95 of 24,95 euro

Stel, je hebt een scooter, brommer of fiets. Of je gaat eens per jaar op wintersport. Dat betekent dat er ook een helm in het spel is (althans, die zijn op de fiets en skipistes niet verplicht, maar ze bestaan wel, de fiets- en de ski/snowboardhelm). Grote kans dat dat een degelijke zwarte is, eventueel met een blitse bliksemschicht. Het kán anders. Aangezien je tegenwoordig alles kunt versieren, heeft het bedrijf Dresz International bedacht dat je ook je helm kunt opleuken. Met bijvoorbeeld een print met blaadjes, wit met zwarte stippen of retrodesign. De Helmetdress is geschikt voor alle open jethelmen (ook wel: pilotenhelm), en past ook op jethelmen met een afneembaar vizier. De Helmetdress is gemaakt van een rekbaar textiel, dat je als een tweede huid over je helm kunt trekken. Een eigen logo of ontwerp is ook mogelijk. (ML)

Met bijdragen van Marieke Buijs, Carola Houtekamer, Monique Lindeboom, Marleen Luijt