3 muziek luisteren

Je kunt óók lekker thuisblijven 0110-concert Antwerpen WDK

Zappen door liedjesland

www.myspace.com/mindscapemusic

Om nieuwe bandjes te ontdekken kun je festival na festival aflopen. Supergezellig, maar dat kost toch altijd een hoop tijd en veel geld. Bovendien heb je ook wel eens op een druilerige zondagmiddag zin om iets nieuws te horen, gewoon vanaf de bank. Een frisse band of top dj die je dag een beetje kleur kan geven. Op deze site van myspace kan dat. En het leukste is dat je kunt zoeken per land. Klik op topartiesten en kies een land, van Nederland tot Zimbabwe. Vervolgens kun je ook nog op genre kiezen. Eenmaal op de space van de muzikanten beland, kun je hun liedjes beluisteren, filmpjes bekijken en eventueel wat merchandise bestellen en vriend worden. Voor je het weet zit je uren naar muziekjes uit de hele wereld te luisteren. En het leuke is: als je iets echt te gek vindt, kan je het via internet altijd wel ergens bestellen. (MB)