1 uit eten

Surabaya

Heerlen, Bokstraat 75Telefoon (045) 522 83 39Keuken open 12.00-22.30 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 25,00 euro Categorie: Uit eten zonder poespas

Heerlijk om in Heerlen een echt Indonesisch restaurant te hebben. Een innovatieve keuken met bijzondere gerechten als kip in papaya-tomatensaus, Javaanse kippensoep en de saté gambing. Uitgebreide kaart met ook voor vegetariërs een ruime keuze. Conclusie: wie in een zeer sfeervolle omgeving – met zelfs een vijver in het restaurant – wil eten en van gastvrijheid en vriendelijkheid wil genieten, bezoekt Surabaya.

Uitstekend | Werkelijk fantastisch gegeten bij Surabaya. De verse ingrediënten en originele recepten waren zeer verrassend. Met name de vegetarische gerechten zijn bijzonder. De service is heel persoonlijk en gastvrij. (07-10-2007 L. J. te Haarlem)

Goed | We waren met zijn vieren en hebben ieder drie gerechten uitgezocht. Het was overheerlijk. De prijs is zeer redelijk, ook voor de rosé. Wij hadden een geweldige avond en gingen naar huis met ieder een plak Indonesische cake voor de volgende dag. (16-08-2007 S. B. te Oud-Beijerland)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl