tv film

tv film Intolerable Cruelty (Joel & Ethan Coen, 2003) RTL 5, 20.30-22.15u. Hedendaagse variant op de ‘screwball comedy’ is gewoner dan de meeste films van de Coen brothers. George Clooney en Catherine Zeta-Jones schitteren als advocaat en rijkemannenverzamelaarster. In liegen en bedriegen zijn ze aan elkaar gewaagd.

Intolerable Cruelty(Joel & Ethan Coen, 2003)RTL 5, 20.30-22.15u.

Hedendaagse variant op de ‘screwball comedy’ is gewoner dan de meeste films van de Coen brothers. George Clooney en Catherine Zeta-Jones schitteren als advocaat en rijkemannenverzamelaarster. In liegen en bedriegen zijn ze aan elkaar gewaagd.

Ghost World (Terry Zwigoff, 2001)RTL 5, 22.15-00.15u.

Portret van twee tieners die net van school komen en op het punt staan de volwassen wereld schoorvoetend te betreden. Enid (Thora Birch) en Rebecca (Scarlett Johansson) hebben een afkeer van onechte mensen, poseurs en conformisten en een voorliefde voor losers.