Polaroid (3)

Polaroid (3) klik@nrc.nl Bram Vorage legt al jaren memorabele momenten vast met zijn polaroidcamera. „Juist omdat ze zo duur zijn (ongeveer 1,50 euro per polaroid) maak je bewuster foto’s dan met de bijna oneindigheid van een 8 GB memorystick.” Over deze foto schrijft hij: „Al jaren rijd ik op een oude Puch en ‘het gevoel’ zal ik denk ik nooit verliezen. Hier sta ik (als 2de van links) naast Kees, Eline en Frits voordat we een tourrit gaan maken vanuit Den Haag richting Albenesse.” Vorage, Bram

Bram Vorage legt al jaren memorabele momenten vast met zijn polaroidcamera. „Juist omdat ze zo duur zijn (ongeveer 1,50 euro per polaroid) maak je bewuster foto’s dan met de bijna oneindigheid van een 8 GB memorystick.” Over deze foto schrijft hij: „Al jaren rijd ik op een oude Puch en ‘het gevoel’ zal ik denk ik nooit verliezen. Hier sta ik (als 2de van links) naast Kees, Eline en Frits voordat we een tourrit gaan maken vanuit Den Haag richting Albenesse.”