op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

De uitslagen van de Amerikaanse voorverkiezingen in Wisconsin, Hawaii, en Washington Eerste resultaten van de presidentsverkiezingen in Armenië Vier wedstrijden in de eerste knock-out-ronde van de Champions League: Arsenal-AC Milan; Celtic-Barcelona; Olympique Lyon-Manchester United en Fenerbahçe-Sevilla Vrouwenvoetbal: EK-kwalificatiewedstrijd Wales – Nederland Presentatie plan om oude auto’s uit de Amsterdamse binnenstad te weren.

Puzzelen op de site

Puzzelen kan elke dag op de pagina Pauze. Maar ook op de site staan puzzels van Studio Steenhuis. Klik op het puzzel-icoontje in de balk onder aan de site voor bijvoorbeeld de puzzel 3-4-5. Los op:

‘Voor Leur’ (5 letters)

‘__ wiet waait weg’ (3 letters)

en als ‘langer woord’:

Huisdiertje

Doe de puzzel op nrcnext.nl – klik op het puzzelicoontje onder aan de site

Cd van de week

De muziek van popgroep Los Campesinos! is springerig en opgewonden, onvergelijkbaar met elke andere indierockband van nu, schrijft recensent Jan Vollaard. De cd Hold On Now, Youngster… is deze week de cd van de week. Volgens de popgroep moet het maar eens afgelopen zijn met de verstikkende invloed van rechtlijnige gitaarbands als The Libertines en The Strokes. Waar is de lol in het muziek maken gebleven?

Lees de volledige recensie en beluister de cd via nrcnext.nl/muziek