Einde tenniscarrière Sluiter na nederlaag in toernooi Rotterdam

Rotterdam. Met een nederlaag in twee sets (1-6 en 6-7) heeft tennisser Raemon Sluiter gisteren in zijn eigen stad Rotterdam zijn loopbaan beëindigd. De Fransman Michael Llodra was in de eerste ronde van het ABN Amro-tennistoernooi te sterk voor de voormalig Davis-Cupheld, die in Ahoy zijn laatste toernooi speelde. Sluiter had een kleine twee weken geleden zijn afscheid aangekondigd. De 29-jarige tennisser, afgezakt naar plaats 171 op de wereldranglijst, miste de motivatie om zich nog één keer terug te knokken in de tophonderd. De tennissers Robin Haase en Peter Wessels hebben gisteren in het dubbelspel bij het ABN Amro-toernooi voor een stunt gezorgd. Zij zorgden schakelde het als eerste geplaatste koppel Daniel Nestor/Nenad Zimonjic uit, 6-4 en 6-3.