1 uit eten met iens

Trivio del Villaggio

Meppen, De Kockstraat 8Telefoon (0591) 371 254Keuken open 16.00-23.00 uur, ma geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 18,00 euroCategorie: Uit eten zonder poespas

Gelegen aan het slingerende dorpsweggetje in Meppen (Drenthe), kun je niet om Trivio del Villaggio heen. Dit Italiaanse restaurant met vooral pizza’s en pasta’s op de kaart wordt vooral bezocht door mensen die simpel en goed willen eten, maar niet te veel willen uitgeven. De spaghetti al forno is een terugkomertje. En dan is de prettige, intieme sfeer alleen maar mooi meegenomen.

Uitstekend | Heerlijk gegeten. Het is proppen, maar toch niet volledig bezet. Nogmaals; heerlijk gegeten. Een wat kleurloze smakeloze huiswijn, dat is niet nodig en jammer. (21-10-2007 E. A. te Schuinesloot)

Uitstekend | In Meppen, een plaatsje van niets, staat al jaren de beste pizzeria van de regio. Een uitgebreide menukaart en keuze uit 99 pizza’s. Vlotte en vriendelijke bediening. Het eten en drinken smaakt er prima. Het is er het hele jaar (ook doordeweeks) altijd druk; dus van tevoren even telefonisch reserveren. (09-08-2007 F. van H. te Mijdrecht)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl