tv film

tv film Icebound (Roger Spottiswoode, 2003) RTL 8, 20.30-22.10 In dit waargebeurde verhaal vertrekt Dr. Jerri Nielsen (Susan Sarandon) met een groep wetenschappers naar de Zuidpool. Jerri krijgt borstkanker. In de barre weersomstandigheden op de Zuidpool doet ze er met hulp van collega’s alles aan om te genezen.

Icebound(Roger Spottiswoode, 2003)

RTL 8, 20.30-22.10

In dit waargebeurde verhaal vertrekt Dr. Jerri Nielsen (Susan Sarandon) met een groep wetenschappers naar de Zuidpool. Jerri krijgt borstkanker. In de barre weersomstandigheden op de Zuidpool doet ze er met hulp van collega’s alles aan om te genezen.

White Oleander(Peter Kosminsky, 2002)

WDR, 22.01-23.50

Met de mooie, maar giftige, witte Oleander pleegt Ingrid (Michelle Pfeiffer) een moord. Dit voorval bepaalt het leven van Ingrids dochter Astrid (Alison Lohman). Astrid woont in pleeggezinnen, maar vanuit de gevangenis wordt ze gemanipuleerd door Ingrid.